Skip to content Skip to footer

Interneto svetainės https://royalcandlejar.com privatumo politika numato, kad  https://royalcandlejar.com svetainėje lankytojų gali būti prašoma pateikti asmeninę informaciją (pavyzdžiui, nurodyti vardą ir el. pašto adresą) bei demografinius duomenis (pavyzdžiui, miestą). Pateikdami asmeninę informaciją https://royalcandlejar.com turėtojui, Jūs kartu sutinkate ir leidžiate naudoti ir tvarkyti šią informaciją, norint susisiekti su Jumis verslo reikalais ir vidinei statistikai tvarkyti.

Teisėtumas

Bet kokia šioje svetainėje pateikta informacija, įskaitant bet kokią finansinę informaciją, yra skirta tik privatumo politikoje apibrėžtiems informaciniams tikslams. https://royalcandlejar.com turėtojas negarantuoja dėl pateiktos informacijos visapusiškumo, patikimumo ar tikrumo, taip pat neįsipareigoja ir pareiškia nesanti susaistyta kokių nors sutartinių ar įstatyminių prievolių, kurios gali atsirasti dėl svetainėje pateiktos informacijos galimo klaidingumo, trūkumų ar neatitikimų. https://royalcandlejar.com turėtojas neįsipareigoja taisyti nurodytų informacijos trūkumų ar pildyti trūkstamų duomenų, išskyrus atvejus, kai tai imperatyviai nustato Lietuvos Respublikoje galiojantys įstatymai ar kiti teisės aktai. Svetainės savininkas pasilieka teisę bet kuriuo metu reklamuoti, keisti ar ištrinti svetainėje esančią informaciją.
https://royalcandlejar.com svetainėje yra nuorodų į kitų asmenų, įmonių ar organizacijų interneto svetaines, bei gali būti iš kitų tinklalapių įkelto turinio (pavyzdžiui, video, paveikslėliai, tekstas ir pan.). https://royalcandlejar.com turėtojas nėra atsakingas už tokių interneto svetainių turinį ar jų naudojamus privatumo užtikrinimo metodus.

Bendra informacija

Ši politika taikoma visiems asmens duomenims, kuriuos mums pateikiate arba kuriuos surenkame ir tvarkome Jums naudojantis https://royalcandlejar.com internetine svetaine.

https://royalcandlejar.com turėtojas gerbia Jūsų privatumą ir saugo Jūsų asmens duomenis, taip, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje. Šioje privatumo politikoje paaiškinama, kodėl mes renkame Jūsų asmens duomenis ir kaip juos naudojame.

Kokius asmeninius duomenis renkame?

Vardas, el. paštas, telefono numeris, miestas.

Duomenų saugojimo terminas

Visus Jūsų asmens duomenis mes tvarkome ir saugome ne ilgiau, nei reikalinga šioje politikoje nurodytais tikslais.

Duomenų perdavimas

Jūsų asmens duomenis galime perduoti tvarkyti tretiesiems asmenims, kurie padeda mums administruoti mūsų interneto svetainę ir saugoti jos duomenis. Tokiais asmenimis gali būti duomenų bazių programinės įrangos tiekėjai, duomenų bazių administravimo paslaugų teikėjai, debesijos paslaugų teikėjai ir pan. Jūsų asmens duomenys taip pat gali būti pateikiami valdžios arba teisėsaugoms įstaigoms, pvz., policijai arba priežiūros institucijoms, tačiau tik joms pareikalavus ir tik tada, kai reikalaujama pagal taikomą įstatymą arba siekiant užtikrinti mūsų teises arba mūsų klientų, darbuotojų ir išteklių saugumą.

Duomenų apsauga

Mes duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir Europos Sąjungos Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.

https://royalcandlejar.com turėtojas imasi atitinkamų techninių ir organizacinių priemonių, kad užtikrintų visų tvarkomų asmens duomenų apsaugą nuo netyčinio ar neteisėto sunaikinimo arba netyčinio praradimo, pakeitimo, neįgalioto atskleidimo arba prieigos, ir nuo visų kitų neteisėtų apdorojimo formų.

Jūsų teisės

Jūs turite šias teises, susijusias su Jūsų asmens duomenimis:

  • prašyti, kad https://royalcandlejar.com leistų susipažinti su duomenimis ir juos ištaisytų arba ištrintų, arba apribotų duomenų tvarkymą;
  • teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu (teisė į duomenų perkeliamumą);
  • teisę atšaukti sutikimą;
  • teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Jūs galite pasinaudoti šiomis savo teisėmis kreipdamiesi į https://royalcandlejar.com turėtoją el. paštu info@royalcandlejar.com.

SLAPUKAI

Mūsų tinklalapyje naudojami slapukai tinklalapio https://royalcandlejar.com lankomumo ir turinio populiarumo statistikos tikslais. Slapukų naudojimas neleidžia nustatyti Jūsų asmens tapatybės. Mes turime teisę perduoti anonimišką statistinę informaciją tretiesiems asmenims. Jūs turite teisę blokuoti slapukų naudojimą savo interneto naršyklėje, pakeisdami interneto naršyklės nustatymus. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika.

Kas yra slapukai?

Slapukas yra nedidelė teksto rinkmena, kurią Svetainė Jums joje apsilankius išsaugo Jūsų kompiuteryje arba judriojo ryšio įrenginyje. Dėl jo Svetainė gali tam tikrą laiką „atsiminti“ Jūsų veiksmus ir parinktis (pvz., registracijos vardą, kalbą, šrifto dydį ir kitas rodymo parinktis), o Jums nereikia jų iš naujo įvedinėti kaskart lankantis Svetainėje ar naršant įvairiuose jos puslapiuose.

Kokių tipų slapukus renkame?

Būtini slapukai: tokie slapukai yra būtini tam, kad galėtumėte žvalgytis po interneto svetainę ir naudotis jos funkcijomis, tokiomis kaip prieiga prie saugių interneto svetainės sričių.  Be šių slapukų negalėtų būti jūsų pageidaujamos paslaugos, pavyzdžiui, pirkimo internetu.

Funkciniai slapukai: šie slapukai leidžia interneto svetainei įsiminti jūsų pasirinktus dalykus (tokius, kaip jūsų vardas, kalba ar regionas) ir pasiūlyti patobulintas, jums asmeniškai pritaikytas funkcijas.  Šių slapukų renkamą informaciją galima padaryti anoniminę, be to, jie negali stebėti jūsų naršymo veiklos kitose interneto svetainėse.

Statistiniai slapukai: naudojami tam, kad surinktų informaciją apie tai, kaip lankytojai naudojasi mūsų Svetaine. Šie statistiniai duomenys suteikia mums informacijos apie tai, kaip dažnai lankoma mūsų Svetainė, kuriuose mūsų Svetainės vietose lankytojai praleidžia daugiausiai laiko, kaip dažnai jie sąveikauja su puslapiu ar jo dalimi, tai leidžia mums sukurti patogesnę Svetainės struktūrą, navigaciją ir turinį.

Slapukų sąrašas

SLAPUKASTIPASGALIOJIMO LAIKASAPRAŠYMAS
_gaStatistinis2 metaiSlapukas naudojamas statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti. Gauti duomenys naudojami ataskaitoms rengti ir siekiant patobulinti puslapį.
_gat_gtag_*********Statistinis1 minutėSlapukas naudojamas statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti. Šį slapuką naudoja „Google Tag Manager”.
_gidStatistinis24 val.Slapukas naudojamas statistinei informacijai apie interneto svetainės lankomumą rinkti. Gauti duomenys naudojami ataskaitoms rengti ir siekiant patobulinti puslapį.
cookielawinfo-checkbox-necessaryBūtinas1 metaiŠį slapuką nustato „GDPR Cookie Consent“ papildinys. Šio slapuko tikslas yra patikrinti, ar vartotojas yra davęs sutikimą naudoti slapukus pagal kategoriją „Privalomas“.
cookielawinfo-checkbox-non-necessaryBūtinas1 metaiŠį slapuką nustato „GDPR Cookie Consent“ papildinys. Šio slapuko tikslas yra patikrinti, ar vartotojas yra davęs sutikimą naudoti slapukus pagal kategoriją „Neprivalomas“.
ls_smartpushFunkcinis2 mėn.Šį slapuką nustato „Litespeed Server“ ir jis leidžia serveriui saugoti nustatymus, kurie padėtų pagerinti svetainės veikimą.
viewed_cookie_policyBūtinas1 metaiŠis slapukas kontroliuoja, ar perskaitėte mūsų slapukų politiką svetainėje. Galimos reikšmės yra Yes ir No.

Kaip pašalinti slapukus?

Daugelis naršyklių yra nustatytos taip, kad automatiškai priimtų slapukus. Jei pasirinkote ištrinti slapukus, nepamirškite, kad bus pašalintos ir visos nustatytos parinktys. Be to, visiškai užblokavus slapukus, daug interneto svetainių (įskaitant ir mūsų Svetainę) gali neveikti tinkamai. Jeigu Jums reikia išsamesnės informacijos apie slapukus, apsilankykite interneto svetainėje www.aboutcookies.org, kur rasite išsamios, nepriklausomos informacijos apie tai, kaip išjungti slapukus per naršyklės nuostatas ir kaip pašalinti slapukus, kurie jau yra Jūsų kompiuteryje. Kad pašalintumėte slapukus iš mobiliojo telefono, turėsite pasiskaityti telefono naudojimo instrukciją.

Galiojimas ir pakeitimai

Ši privatumo politika galioja nuo 2021 02 01. Jei pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją savo svetainėje https://royalcandlejar.com. Privatumo politikos pakeitimai ir (ar) papildymai įsigalioja po jų paskelbimo interneto svetainėje momento.royalcandlejar.comroyalcandlejar.com

Royal Candle Jar © 2021. Visos teisės saugomos.

Royal Candle Jar © 2021.

Visos teisės saugomos.

Royal Candle Jar kvapų gidas

Black Opium 

Visiems puikiai pažįstamas, visų pripažintas bei mylimas Black Opium kvapas. Prikaustantis gurmaniškų gėlių, juodos kavos, baltųjų žiedų ir vanilės aromatas leis pasijusti tarsi karštuosiuose Rytuose nė neiškeliant kojos iš namų. Saldumu bei jausmingumu atsiduodantis Black Opium kvapas nepaliks abejingo nei vieno.

Gintaras/pačiulis/apelsinas 

Į aksomą panašus gintaras, smilkalai ir muskusas, sustiprinti itin saldžiu apelsinu, kartu su švelniu pačiulio prisilietimu, kuris atkeliavo iš pačios pietryčių Azijos. Šu šiuo aromato dvelksmu sukursite šiltą, rafinuotų bei gracingų namų atmosferą. 

Mango/ananasas 

Skoningas ananasų ir mangų mišinys, kartu su aštriųjų ananasų viršutinėmis natomis. Specialiai sukurtas, kad sužadintų pažįstamus kvapus, primenančius šiuos nuostabius atogrąžų vaisius. Skleidžiantis stiprų ir ryškų kvapą, šis išskirtinis aromatas yra puikus vaisių muskuso, vanilės pupelių ir kreminio muskato pėdsakas. Pasireiškiantis mango švelnumu ir ananaso aitrumu, šis kvapas Jūsų namams suteiks gaivumo pliūpsnį.

Bergamotė/beržas/juodieji serbentai 

Šis užburiantis kvapas leidžia geriau pažinti neregėtus, gražiausius pasaulio kampelius, pasitelkiant pasaulinius, visiems gerai pažįstamus aromatus: tokius, kaip juodieji serbentai iš saulėtosios Korsikos, kvapnioji bergamotė iš Italijos, neįprasta išvaizda pasižymintys „Calville Blanc“ obuoliai iš Prancūzijos ir Luizianos beržas.

Oud 

Tai geriausias pasirinkimas tikriems kvapų žinovams. Viršutinės agarmedžio ir rožės natos užtikrina, jog šis aromatas būtų sotus ir ypač aromatingas. Vidurinės pačiulio, aviečių ir gintaro natos papildo šiltas ir gėlėtas viršutines natas. O pabaigai - aromatas uždarytas pagrindinėmis šafrano, kriaušės, apelsinų žiedų natomis ir muskuso užuomina. Tai tikrų tikriausias prabangos bei elegancijos simbolis, su kuriuo Jūsų namai kvepės nepriekaištingai.

Million 

Ši originalaus kvapo interpretacija skleidžia prabangos bei temperamentingumo kupiną dvelksmą, kuris gundo kiekvieną jį užuodusį. Viršutinėse kvapo natose juntamos kartaus apelsino kibirkštys, palytėtos švelnaus aviečių aromato. Vidurinėse kvapo natose – svaigus jazminų ir gardenijos dvelksmas. Pagrindinės kvapo natos dėmesį prikausto pačiulio ir medaus skleidžiamu saldumu.

Juodasis gintaras/vyšnia 

Intriguojantis ir sentimentalus. Taip apibūdintume šį kvapą. Šį šiltą ir svaiginantį, sodrų žėrinčio gintaro mišinį sustiprina prabangių prieskonių natos, tamsūs balzaminiai vaisiai ir kerintys egzotiški miškai. Šis kvapas privers įsimylėti iš naujo, o kai namai dvelkia šitokiu pritrenkiančiu aromatu – nė nenorėsite iš jų kelti kojos.

Vanilė/tabakas

Prabangumu dvelkiantis, šiltas, klasikinis aromatas. Kvepiantis prieskoniais, šis aromatas įtraukia kvapiųjų tongapupių, vanilės, kakavos, džiovintų vaisių akordus ir saldymedžių sultis į prabangaus, šiuolaikiško, svaiginančio aromato sūkurį. Jau klasika tapęs kvapas, kurį privalo turėti kiekvienas.